Jagst en Kessach overstroomd

Een paar dagen geleden heb ik jullie al laten zien hoe mooi Widdern is. Daarbij stonden ook enkele plaatjes van de Jagst, de grote rivier door het stadje, en de Kessach, die in het centrum van Widdern in de Jagst uitmond. Na een paar dagen extreme regenval zijn het ineens niet meer smalle rustig voortkabbelende riviertjes. Gisternacht heb ik mijn auto van de parking bij de monding van de Kessach weggehaald en wat hoger op de heuvel gezet, en dat is maar goed ook… Een paar plaatjes van zojuist volgen, waarbij ik op wil merken dat het water al flink gezakt is ten opzichte van de afgelopen nacht…


De plek waar de Kessach in de Jagst uitmond. Doordat de Jagst zeer hard stroomt, ligt het water in de Kessach nu stil, het word als het ware teruggedrukt


De wielen zijn wel weer mooi schoon nu ­čśë


Flink verschil met 4 dagen terug!


De woeste stroom sleurt alles mee op haar weg. Hier kijkt Hanna hoe een complete boom onder haar langs drijft…


De sportvelden van Widdern. Voetbal is vandaag afgelast geloof ik?


Tsja…


Kessach ter hoogte van de oude watermolen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *