Beelen gaat bedrijfsafval ophalen met de nieuwste Scania

Beelen heeft een van de eerste afvalauto’s in Nederland in gebruik genomen met een superschone Euro 6 motor. Het betreft een 5 cilinder 9 liter Scania Euro 6 motor met 280 pk. De drie-assige Scania P 280 LB6x2/4MNA heeft een Geesink achterlader en is de tiende Scania afvalauto binnen het bedrijf. Beelen zet sterk in op duurzaamheid door een zo laag mogelijke CO2 uitstoot en een recyclingspercentage van boven de 98%.

Beelen is een succesvol Nederlands bedrijf op het gebied van recycling, afvalinzameling, afvalcontainers, asbestverwijdering en sloopwerken. Het bedrijf heeft locaties door het gehele land om de klanten optimaal te bedienen. Door het innovatieve dynamische karakter is Beelen in staat snel te reageren op vraag van de klant en is het bedrijf voorloper op het gebied van MVO. De nieuwe Scania met Euro 6 motor levert hier een wezenlijke bijdrage aan, met een NOx-verlaging in vergelijking met Euro 5 tot 80% en het aantal roetdeeltjes met circa 99%. De bewezen prestaties van de Scania Euro 6, de soepele Opticruise versnellingsbak, standaardisatie binnen het wagenpark en service door het gehele land met slechts twee aanspreekpunten waren voor Beelen belangrijke overwegingen om voor Scania te kiezen.

De huisvuilauto is behalve de schone en zuinige Euro 6 motor voorzien van een gestuurde en hefbare voorloopas, CP 16 cabine en het tweepedaals Scania Opticruise schakelsysteem. De afvalperswagenopbouw is van Geesink uit Emmeloord. Sinds de oprichting in 1992 is Beelen in Nederland op het gebied van slopen en recycling uitgegroeid tot onbetwist marktleider.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *