Gelimiteerde uitvoering NEOPLAN voor jarige Paulusma


Al bijna 90 jaar cruisen de touringcars van Paulusma Reizen door Europa. Het wagenpark bestaat inmiddels uit 20 touringcars en ieder jaar worden nieuwe exemplaren aangeschaft. Dit jaar viel het oog op de zeer speciaal uitgevoerde NEOPLAN Cityliner. Een touringcar met allure, zowel van binnen als van buiten. Voor de buitenlandse reizen die Paulusma Reizen uit Drachten al ruim 50 jaar verzorgt, is de Cityliner een veilige en comfortabele touringcar.

Wie kiest voor de NEOPLAN Cityliner krijgt een breed aanbod aan opties als het gaat om comfort, uitstraling en veiligheid. Standaard is de bus al zeer compleet en biedt een hoge ‘value for money’. De NEOPLAN Cityliner van Paulusma heeft een 440 pk D26 MAN-motor, die voldoet aan de EEV-emissienorm zonder toevoeging van AdBlue. De 2-asser met een lengte van 12.24 meter, is uitgevoerd met de geautomatiseerde MAN TipMatic versnellingsbak (12 versnellingen). Standaard is de bus voorzien van ESP, ABS, ASR en Easy Start, wat bijdraagt aan een optimale veiligheid in iedere situatie. Met een mediapack, compleet met navigatie, audio, MP-3 aansluiting en diverse camera’s en een dashboard met multifunctioneel stuurwiel voldoet de bus aan alle chauffeurswensen. Een logische keuze voor Paulusma, die – naar eigen zeggen – het jongste, modernste en meest vernieuwende wagenpark van Noord-Nederland bezit.

Allure
Sjouke Paulusma is trots. ‘Dat ik op mijn 70-ste nog zo’n mooie NEOPLAN mag aanschaffen’. Bij het zien van de NEOPLAN Cityliner is meteen duidelijk dat het om een speciale uitvoering gaat. En daar houden de Paulusma’s van, want als je een nieuwe touringcar aanschaft, wil je graag dat de mensen zien dat hij nieuw is. De NEOPLAN Cityliner is daarom niet alleen een cadeautje voor de touringcarondernemer zelf, maar ook voor de reizigers. De allure die de NEOPLAN van buiten uitstraalt, wordt in het interieur voortgezet. De 49 luxe meubels zijn met leder uitgevoerd en de LED binnenverlichting geeft een chique uitstraling.

Spjocht
De pas aangeschafte NEOPLAN wordt vooral ingezet op de buitenlandse reizen. Al ruim 50 jaar stelt Paulusma Reizen een aantrekkelijk reisprogramma samen, voor een grote en tamelijk vaste klantenkring. Maar ook een bezoek aan de Huishoudbeurs staat al 40 jaar met succes op het programma. De bussen van Paulusma dragen al sinds 1947 alle een vogelnaam. Deze traditie houdt Sjouke tot op de dag van vandaag in ere. Zo is de NEOPLAN Cityliner genoemd naar een – hoe kan het ook anders – opvallende vogel: de specht, oftewel ‘Spjocht’.

Neoplan
Neoplan Bus GmbH is een Duitse constructeur van stads-en streekbussen, touringcars en trolleybussen, gesticht in 1935. Het bedrijf is eigendom van MAN SE. De importeur van Neoplan voor Nederland is MAN Truck & Bus, gevestigd in Leusden. MAN Truck & Bus verzorgt de marketing, verkoop en service van MAN bedrijfswagens en bussen. Daarbij werkt zij nauw samen met een kwalitatief hoogstaand dealerapparaat van 11 dealers met 35 vestigingen in Nederland. Door die samenwerking kan MAN Truck & Bus een compleet productassortiment aanbieden, dat inspeelt op de meest uiteenlopende wensen van transport- en touringcarondernemers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *