“The Rite”, een schilderij door Amy Krommenhoek

Ruim een half jaar terug kwam ik elders op het internet een foto tegen, gemaakt door Marjolein Hermans, van de stand van Gingerbreadhouse op een Halloweenmarkt, volgens mij in Bourtange. Onderstaande foto om precies te zijn.

Eén van de schilderijen van de foto trok onmiddellijk mijn aandacht, de foto waar Pan doet waar hij goed in is… Ik moest en zou dat schilderij hebben! Maar helaas, iemand anders heeft hem al gekocht. Een maand terug kwam ik wéér een foto van het schilderij tegen, op de facebookpage van Gingerbreadhouse (waar ik onderstaande twee foto’s ook vandaan geplukt heb), waar ik reageerde dat ik het toch wel erg jammer vond dat het schilderij verkocht was. Prompt kreeg ik een privébericht van Arjan, de vriend van schilderes Amy Krommenhoek, waarin hij vertelde dat er nog wel posters van het schilderij beschikbaar waren… Deze heb ik direct besteld! En vandaag was ik eindelijk in de gelegenheid de poster op te halen, ik ben er erg blij mee!! Zal vast mooi staan in de huiskamer 🙂

Detail

3 Comments

  1. Yvonne 22 juni 2013 Reply
    • alexmiedema 22 juni 2013 Reply
      • Yvonne 22 juni 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *