Alex en de chocoladefabriek

In Übach hebben we vandaag bij onze eigen dubieuze besnorde schadehersteller/tjoener/flexkampioen het bestuurdersdeur-ruitmechanisme in onze Cordoba laten bouwen. Door wat miscommunicatie heb ik twee uur over het industrieterrein van Übach gezworven :’) Best heet, maar het leverde wel wat foto’s op. Bij de chocoladefabriek direct een gillende bewaker (terwijl het de zoveelste keer is dat ik er was). Toch apart, als ik samen met Hanna ben is er nooit wat aan de hand, maar zodra ik alleen ben kleven de agenten en ‘hulpsherrifs’ zoals Gert ze zo treffend noemt aan mijn kont lijkt het wel. De chef van de chocoladefabriek was gelukkig een erg aardige man, hij wist vooral mijn foto’s van Nederlandse politiewagens te waarderen. 😛 Gelukkig maar, de eerste MAN TGX Euro 6 klantkleurfoto van mijnheb ik daar op het terrein gemaakt en er stond ook nog een Antos van Schumacher.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *