Te koop: Citroën ZX artcar


te koop: mijn Citroen ZX 1.9D uit 1996, 376.000 km op de teller. De koppakking schijnt volgens de dealer lek te zijn, maar de auto verliest op dit moment geen koelvloeistof! Sinds de diagnose echter wel een andere auto gekocht, dus de auto ZX is niet meer in gebruik. Omdat de motorkap een mooi schilderij bevat verkoop ik haar het liefst zonder motorkap. Maar de prijs is er dan ook naar: voor 100 euro is ze de jouwe! Dus ben je student en op zoek naar een extreem goedkope auto. Een autocrosser die geen zin heeft de auto zelf te schilderen. Een knutselaar. Of wil je eens een dagje MasterMilo spelen? Mail me even op alex apenkont buzzybeeforum.nl.

De apk loopt begin augustus af, voor de tijd moet ze bij mij weg zijn. Als jij m niet koopt gaat ie naar de ijzerboer!

Update 31 juli: niemand wilde haar kopen, ze is rijdend naar de sloop gegaan…

5 Comments

  1. Manuel 7 juli 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *