Beiben Truck

Eén van de mooie dingen van internet is dat je over de hele wereld trucks kunt kijken. Onderstaande foto’s komen van de facebook pagina van Beiben, een Chinese truckfabrikant, ook bekend onder de naam Beifang Benchi. En waar Chinezen vaak worden beschuldigd van kopiëren, is dat vaak niet aan de hand. Men werkt simpelweg veel samen met veel Europese fabrikanten. Ik denk dat het wel duidelijk is dat Beiben vooral met Mercedes-Benz samenwerkt.


6×4 45-tonner


1630A 4×4


1834


4840K 8×4 met Euro 4 motor


7038 van de Mining divisie


Brandweer


LNG Truck


In de bosbouw kan een ROPS (Roll Over Protection System) wel van pas komen.


Expeditietruck. Ik zou niet klagen als deze op mijn oprit stond!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *