Koops Furness levert verschillende voertuigen aan Montferland

Koops Furness heeft recentelijk een unieke order aan de gemeente Montferland geleverd. Maar liefst zeven bedrijfswagens van verschillende merken en met verschillende functies werden aan de gemeente overhandigd. Koops Furness kreeg de opdracht van de Gemeente Montferland nadat zij de meest aantrekkelijke kandidaat gebleken waren bij de inschrijvingen voor de door de gemeente uitgeschreven Europese aanbesteding. Koops Furness is er trots op, dat zij aan de eisen van het door de gemeente geschreven bestek heeft kunnen voldoen.

Fiat, Iveco en DAF voertuigen met BACAR carrosseriebouw
Het betreft een order voor zeven bedrijfsvoertuigen. De gemeente Montferland ontving drie modellen van de Fiat Doblo platvorm cabine 1.3 Multijet Euro 5 en drie stuks van de Iveco Daily 50C15 Dubbel cabine Euro 5. Het zwaardere werk kan geleverd worden door de nieuwe DAF FAN CF75.360 met EEV motor, de schoonste leverbare motor op dit moment.
Montferland krijgt er tevens een HIAB 122-E2-HiDUO kraan bij met afstandsbediening en een Vossebelt kipper voorzien van afdekklep. Alle Iveco en DAF voertuigen zijn voorzien van een Nido DIN plaat aan de voorkant, zodat er sneeuwploegen op gemonteerd kunnen worden in de winter.

Unieke samenwerking
De zeven voertuigen zijn geleverd door verschillende divisies van Koops Furness. Cosmo Trucks Doetinchem ontfermde zich over de levering van de DAF vrachtwagen en Fiat Doblo bedrijfswagens, terwijl Koops Furness Trucks Doetinchem de levering van de Iveco Daily voertuigen op zich nam. BACAR Carrosseriebouw uit Twello zorgde uiteindelijk voor de opbouw en specifieke aanpassingen en toevoegingen die de gemeente Montferland wenste op de bedrijfswagens. Deze intensieve samenwerking tussen verschillende Koops Furness ondernemingen en de veelzijdigheid van de voertuigen maakt dit een unieke levering.

Waarom de gemeente Montferland Koops Furness koos
Omdat Koops Furness zoveel verschillende auto- en vrachtautomerken combineert met een grote hoeveelheid expertise en diensten kon er aan het door de gemeente geschreven bestek worden voldaan. Koops Furness is bijzonder trots, dat zij deze opdracht gegund heeft gekregen door de gemeente Montferland. Naast het feit dat de producten perfect pasten in het pakket van eisen en wensen, heeft Koops Furness ook veel regionale binding met de uitvoerende bedrijven. Natuurlijk was de gemeente tevens te spreken over de kwaliteit van de voertuigen. Vertegenwoordigers werden uitgenodigd voor een praktijktest, die Koops Furness altijd integreert in ieder aanbestedingstraject. Daaruit kwamen de voertuigen van Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks erg goed uit de bus.

Neelen Mobility, de intermediair die het aanbestedingstraject voor de gemeente heeft begeleid en uitgevoerd, is zeer te spreken over de professionele wijze waarop Koops Furness de levering van de bedrijfsvoertuigen heeft uitgevoerd. Koops Furness beschouwt de samenwerking eveneens als zeer succesvol en hoopt in de toekomst vaker dergelijke uitdagende aanbestedingen zoals die van de gemeente Montferland te ontvangen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *