Dit weekend: Truck GP op de Nürburgring!

Vanaf morgen zal ik zo live mogelijk verslag doen vanaf de Nürburgring op deze blog. Naast alle Europese truckracetoppers is er ook de Mittelrheincup, met vele Nederlandse, Duitse en Britse deelnemers. Ik zal me vooral op de Nederlanders richten met mijn verslaggeving, maar er is meer te zien dan truckraces alleen. Het is het grootste truckfestival van Europa! Headliner op muzikaal gebied is Nena. Renault heeft haar nieuwe generatie trucks mee, er is een afdeling speciaal met US Trucks, enzovoort, enzovoort, enzovoort! Het word ongetwijfeld een weekend vol genieten!


Het logo van het best gewaardeerde circuit ter wereld.


Marco Donk zal vrijdagavond zijn titel bij de Go and Stop races verdedigen.


Het team van Erwin Kleinnagelvoort is vanaf de Red Bull Ring begin deze week meteen doorgereden naar de Eifel.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *