Twee scania vier-asser met indrukwekkende configuratie voor De Boer Infra

De Boer Infra BV uit Joure heeft twee Scania vier-assers in gebruik genomen. Na de levering van het eerste voertuig eind 2012 is ook het tweede voertuig afgeleverd. Beide voertuigen zijn Scania G-series met 420 pk sterke motor en een indrukwekkende configuratie .

Zo betreft het eerste voertuig een Scania G 420 LB8x2*6HNB. Deze is voorzien van de CG19 cabine, Scania Opticruise versnellingsbak, 2x 9 tons luchtgeveerde voorassen voor optimale stabiliteit, een Effer 95,5 ton/meter kraan met Cross-step welke zes keer uitschuifbaar is en een zes meter open laadbak. Het tweede voertuig, een Scania G 420 LB8x2/*6 HNA, is voorzien van een CG16 cabine, Scania Opticruise versnellingsbak, zware vooras, triple chassis waarvan de achterste as bestuurbaar is, een Italev 15 ton/meter kraan welke drie keer uitschuifbaar is, een VDL 21 tons haaksysteem en een Vossebelt container met kleppen. De opbouw van beide voertuigen is geleverd en opgebouwd door TS Sneek. De Scania vestiging in Joure leverde de voertuigen af.
De Boer Infra BV is gevestigd in Joure en is gespecialiseerd in het plaatsen van ondergrondse afvalcontainers in geheel Nederland en zelfs daarbuiten. Door De Boer Infra BV zijn voor meerdere opdrachtgevers vele duizenden ondergrondse afvalcontainers naar grote tevredenheid geplaatst. In voorgaande jaren heeft De Boer Infra BV zich meer en meer geprofileerd als allround leverancier van producten en diensten binnen de afvalbranche waardoor zij ook zelf ondergrondse afvalcontainers leveren. Daarnaast is De Boer Infra BV gespecialiseerd in alle vormen van dienstverlening, communicatie en automatisering rond de invoering en/of modernisering van ondergrondse afvalcontainers. De Boer Infra BV verzorgt desgewenst voor opdrachtgevers binnen een full-service concept het totale pakket van administratieve en operationele werkzaamheden rond de implementatie, registratie en het beheer van ondergrondse containerparken. Alle werkzaamheden voldoen aan dezelfde, zeer hoge, kwaliteitsstandaard als die door De Boer Infra BV wordt gehanteerd binnen de reeds bestaande relaties met talloze (semi-) overheidsdiensten en bedrijven.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *