Pon importeur van VDK vuilniswagens


Pon is sinds 1 juni de Nederlandse importeur van VDK Waste Systems. VDK produceert zogenaamde kraakpersopbouwen, ofwel de opbouwen voor vuilniswagens en andere afvalophalers, inclusief hun beladingssystemen. De importeursactiviteiten hebben de naam VDK Nederland gekregen.

VDK biedt kraakpersopbouwen om huisvuil, grofvuil, papier, karton, glas, GFT of industrieel afval in te zamelen, maar ook voor het gelijktijdig gescheiden ophalen van deze verschillende afvalsoorten. De producten van VDK staan bekend om hun betrouwbaarheid en gunstige total cost of ownership. Het Nederlandse gamma bestaat uit vijf opbouwen: PUSHER 4000, MAX 3000, ECOMAX 4000, PUSHER IIK, de ECO 22 én de bijhorende beladingsystemen. Deze opbouwen zijn te monteren op alle truckmerken.

Snelle service, advies op maat
VDK Nederland biedt verkoopadvies maar faciliteert daarnaast ook reparatie en onderhoud aan de producten. Ervaren en gespecialiseerde technici hebben kennis van alle soorten en merken reinigingsauto’s zodat de kwaliteit van het onderhoud volledig kan worden gegarandeerd. VDK Nederland concentreert zich op het leveren van maatwerk en korte responstijden (ook in de onderdelenvoorziening), transparantie, lage kosten en voorspelbaarheid.

Perfecte aanvulling op dienstverlening
VDK Waste Systems is onderdeel van Mol Group, een Belgische onderneming gespecialiseerd in transportoplossingen. Mol Group werkt wereldwijd en heeft meer dan 500 medewerkers, bestaat bijna zeventig jaar en is net als Pon een familiebedrijf.

Voor Pon betekent het VDK-importeurschap een logische aanvulling op het bestaande portfolio. Pon is actief in de import en verkoop van, en het onderhoud aan A-merkproducten in Nederland en daarbuiten. Pon is één van Nederlands grootste familiebedrijven met zo’n 13.000 medewerkers en 250 vestigingen in ruim 20 landen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *