Castlefest 2013

De vaste lezers zullen het gemerkt hebben, afgelopen weekend waren er geen updates op de blog. Ik had mijn jaarlijkse vakantie op Castlefest, even helemaal weg van de ‘normale’ wereld! En om echt helemaal te ontspannen had ik dit jaar ook geen camera of laptop mee. 😉

Het openingsconcert op donderdag hebben we uit financiële overwegingen overgeslagen, in plaats daarvan zijn we bij Noordwijk de zee in gedoken, misschien nog wel leuker! Vrijdag veel te laat opgestaan, daardoor Rastaban gemist, net als ongeveer het hele festival overigens, voor mij was het die dag toch echt wat te heet, vooral veel in de schaduw gelegen…

Zaterdag was voor mij de leukste dag, gigantisch genoten van The Dolmen en Berlinski Beat, het weer was gelukkig ook goed te doen!

Zondag was weer veel te heet, gelukkig viel dat ’s ochtends vroeg nog mee zodat we bij The Dolmen wel complet uit ons dak konden gaan! Daarbij maakte Sander Poot onderstaande foto van mij en mijn vriendin. En ja, die pet staat stom op zo’n festival, maar geen zonnesteek krijgen vind ik persoonlijk belangrijker dan mooi zijn. 😛

Castlefest, tot 2014! (hopelijk is het eten dan wel weer betaalbaar en zijn er meer wc’s, als ik dan toch als zeikerige Nederlander punten van kritiek moet noemen 😛 )

Als aflsuiter van deze post het ultieme hoogtepunt van heel Castlefest! Dead Cats Don’t Meow van The Dolmen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *