Scania Euro 6 voor Millenaar & Van Schaik

Eind vorig jaar nam Millenaar & Van Schaik de 125ste Scania in gebruik. Onlangs zijn er wederom drie nieuwe Scania’s afgeleverd, ditmaal met de schone en zuinige Scania Euro 6 motor. Het betreffen drie nieuwe Scania G 440 CB 8×2*6 HSA Euro 6 chassis, waarvan twee kraan/kippers en een bandlosser. Het zijn de eerste Euro 6 voertuigen in de vloot. Hiermee voldoet Millenaar & Van Schaik aan de meeste strenge emissie-normen die er momenteel bestaan.

De drie voertuigen zijn voorzien van twee gestuurde voorassen en een gestuurde en hefbare naloopas. De voertuigen zijn hiermee zeer wendbaar en de draaicirkel is klein, ideaal voor het werk waar ze voor worden ingezet. In de G-serie cabine is veel chauffeurscomfort, met onder andere volautomatische airconditioning en de Scania Opticruise versnellingsbak zonder koppelingspedaal. Met de meeste schone Euro 6 techniek aan boord is Millenaar & Van Schaik bewust met het milieu en het reduceren van CO2-uitstoot bezig. Bovendien noteren de Scania Euro 6 motoren een gunstig brandstofverbruik.

Dagelijks rijden de herkenbare gele auto’s van Millenaar & Van Schaik naar de meest uiteenlopende wegenbouwprojecten in Nederland. Millenaar & Van Schaik is één van de grootste vervoerders van Nederland op het gebied van asfalttransport. Of het nu gaat om een groot, complex wegenbouwproject of een kleinere opdracht, Millenaar & Van Schaik weet wat wegenbouwers nodig hebben en biedt tal van diensten om te ontzorgen. Dankzij de flexibiliteit van het wagenpark kunnen ook kleine projecten uitstekend worden uitgevoerd. Naast asfalt richt Millenaar & Van Schaik Transport zich op handel en het vervoer van andere wegenbouwgerelateerde producten zoals korrelpuin, freesasfalt, grond en zand. De drie nieuwe Scania’s zullen hier voor worden ingezet.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *