Volvo FH Final Edition voor JPM Transport

Eén van de laatste FH’s van het vorige type is voor JPM Transport, een vaste charter van Monsma Transport uit Vrouwenparochie. Het Viking thema dat de oude truck al had is nu nog verder doorgetrokken.

De voorganger staat inmiddels bij de afdeling tweedehands van Volvo dealer M.S. de Vries in Beetgum.

JPM staat voor Jan Pieter Monsma, hij heeft op dit moment drie auto’s, alle drie charterend voor het ‘grote’ Monsma Transportbedrijf, dat zelf zo’n 20 auto’s heeft, en door nog drie van de oorspronkelijke zes broers geleid word. Er zijn meer charterende familieleden: Jeroen Monsma heeft 4 auto’s lopen, neef Pieter Bloemsma (wiens moeder een Monsma is) heeft ook nog twee auto’s. In totaal vallen er zo’n 55 trucks onder de planning van Monsma. Een aantal van die trucks zijn het bekijken meer dan waard, de naam Monsma kunnen jullie vaker op mijn blog verwachten!

2 Comments

  1. egbert vonk 17 augustus 2013 Reply
    • alexmiedema 17 augustus 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *