Het huwelijk van Dirk en Sabine

Soms heb je evenementen waarvan je al een jaar van te voren weet dat je er naar toe gaat… Soms ga je gewoon even naar een wegrestaurant en val je zonder dat je het weet met je neus in een leuk evenement. Zo stonden er 15 september 2007 bij de Lichtmis ineens een aantal oldtimers. Achter het raam van een Ford Taunus lag een briefje met “routebeschrijving huwelijk Sabine en Dirk”, dus ik vermoed dat dat het evenement was. Dat zou in ieder geval wel de witte franjes verklaren.

Hoe dan ook, ondanks het beroerde licht heb ik toch nog wat foto’s kunnen maken. En dit is weer eens wat anders dan anders.

Hoe zou het nu met Dirk en Sabine zijn? Al weer gescheiden? Een hele roedel kinderen ondertussen? We zullen er wel nooit achter komen…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *