Opa en kleinzoon: Volvo neuzen van De Vries

Regelmatig zet ik de nieuwe trucks die bij Volvo dealer M.S. de Vries in Beetgum voor op het erf staan op de foto, deze dealer heeft inmiddels een mooi marktaandeel in de regio en met de invoering van de nieuwe generaties Volvo trucks geniet men op dit moment van topdrukte aldaar. Zo nu en dan kijk ik ook even achter het pand, de afdeling sloperij, tweedehands trucks, en er staan een paar trucks gestald. Dit keer trof ik twee generaties Volvo neus gebroederlijk naast elkaar. Dan pas valt op hoe klein de N88 is vergeleken met de hedendaagse trucks! Toen men die nieuw kocht was het toch echt een van de grootste trucks op de markt. De Volvo NH12 begint ook al een ware klassieker te worden, de laatste bedrijven die er nog mee reden lijken hem nu stuk voor stuk in te ruilen voor een Euro 6 Volvo FH…

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *