Vier nieuwe Volvo’s FH 460 pk voor Verzinkerij Van Aert

Er is veel discussie over de plek van het Volvo logo op de grille van de nieuwe FH. Verzinkerij Van Aert heeft drastische maatregelen genomen, heel het logo weg! Ik kan ze geen ongelijk geven, je kunt beter voor je eigen bedrijf reclame maken dan voor je leveranciers toch?

Verzinkerij Van Aert is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in thermisch verzinken van staal. Het bedrijf is gevestigd in Nederweert en heeft onlangs vier Volvo’s FH 460 pk trekkers met Euro 6-motor aangeschaft ter vervanging van vier Volvo’s uit het jaar 1996. De aflevering is gedaan door Nebim.

Tets Saes, commercieel directeur van Verzinkerij Van Aert: “Wij zijn een echt familiebedrijf en één van de weinigen in deze branche in Nederland, die een eigen transportdienst heeft. De concurrentie besteedt de transportactiviteiten voor het merendeel uit. De Volvo’s die nog gebruik maakten van Euro 2, waren hard aan vervanging toe. Van Aert doet al heel lang zaken met Nebim en voor de invulling van het vervangingsvraagstuk zijn wij ook weer bij hen uitgekomen.”

De nieuwe Volvo’s zijn inmiddels al tot volle tevredenheid in gebruik. Tets Saes: “Onze chauffeurs zijn heel erg enthousiast, de trucks hebben alle Euro 6 en wanneer je dat dan vergelijkt met het oude materieel, dan spreken ze unaniem over ‘een wereld van verschil.’ Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij denken met de inzet van Euro 6 kostenbesparend te kunnen werken voor ons en onze klanten. We laten hiermee ook zien dat we innovatief bezig zijn.

Omdat we een eigen transportdienst hebben, zien we onze chauffeurs ook als onze ambassadeurs. Zij zijn de directe schakel met onze opdrachtgevers of zelfs met de klanten van onze opdrachtgevers. Door dit rechtstreekse contact kunnen wij een hoog kwaliteits- en serviceniveau bieden. De Volvo’s zijn voorzien van alle comfort met een grote cabine, een verbeterd zicht en veel handigheden met betrekking tot de opbergruimtes. De Volvo’s beschikken bovendien over I-Shift, de automatisch schakelende versnellingsbak.”
De trucks zullen worden ingezet voor de transportactiviteiten naar alle bestemmingen in de Benelux. De nieuwe trucks zijn volledig in de huisstijl van Van Aert in eigen beheer gespoten bij de Nebim-vestiging in Gent.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *