Wat ruist daar door het struikgewas?

Sinds alle sloperijen opgeruimd moeten worden zie je het bijna niet meer… Voertuigen die één met de natuur zijn geworden. Bij M.S. de Vries zag ik vorige week een van hun oude servicebusjes gezellig knuffelen met een struik, wat een verademing!

De struik moet denk ik wel wennen… Vroeger was hij innig verstrengeld met een Pegaso nota bene!

Ook de bomen bij De Vries op het erf hadden een jaar of tien terug een goede band met de (ook nog deels houten) trucks…

De Vries is niet de enige plek waar dit soort toestanden voorkomen, jarenlang is dit mijn achteruitzicht geweest, dit was het geitenhok van één van mijn buren. Gelukkig woon ik op een plek waar de buren een kilometer verderop wonen, dat dan weer wel 😉

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *