Vastgereden: de indoor editie

De blog van gister over een truck die vast zat werd erg goed bekeken, het beste vermaak is schijnbaar leedvermaak? Ik ben zelf natuurlijk ook alles behalve perfect. Toen ik net van school kwam heb ik een tijdje als heftruckchauffeur bij Van der Meulen (je weet wel, van de heerlijke Melba toast en beschuit) in Hallum gewerkt. Op vrijdagmiddag 4 november 2005 was ik de lading van een truck voor de Jumbo aan het klaar zetten en blijkbaar had ik mijn hoofd er even niet bij, ik vergat de mast omlaag te doen… Gelukkig met lege lepels, weinig schade en met een drukkertje van een collega (nadat het hele bedrijf zijn broek nat had gemaakt tijdens het bekijken van mijn stommiteit uiteraard ­čśë ) kon ik weer verder met pallets rondracen… De heftruck waar ik hier mee vast zat was de oudste van het bedrijf, maar toen ik een jaar later weer in het hoogseizoen mee kwam helpen kreeg ik ineens de nieuwste heftruck! Naast deze flater blijkbaar ook iets goed gedaan?

Niet de beste foto’s, de betaalbare binnenzakcamera’s waren nog niet je van het in 2005…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *