Terug in de tijd: 1890

Het eerste jaar waar ik geen voertuigfoto’s van heb! Wel een foto uit mijn eigen regio, in 1890 is de tuin van Vijverzathe aangelegd. De bijzondere monumentale boerderij inclusief tuin staat te koop overigens, dus wie graag zo dicht mogelijk bij mij wil wonen, sla je slag! šŸ˜›

Verder zijn er natuurlijk ook weer enkele bedrijven gestart dit jaar, denk daar bij aan de palinghandel Gebr. Kraan, het Japanse Kubota, Bautz, Braun, Elliot & Garood en Bollinckx. Op 25 januari van dit jaar word Merginius NicolaĆÆ Oscar Vervat geboren. Als je je afvraagt, wie mag dat dan wel zijn, omdat zijn naam toch wel erg lang was kennen we hem beter als M.N.O. Vervat. En om het jaar in haar historische context te plaatsen, het is ook het begin van de Jugendstil periode.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *