Bolk en Broshuis, een goede combinatie

Onderweg maak ik niet alleen foto’s voor mezelf, ook voor anderen. Zo komt iedere Broshuis die ik zie, indien mogelijk samen met typeplaatje, in de mailbox van Broshuis coryfee Piet van Urk terecht. Als ik trucks van Bolk uit Almelo zie gaan die op hun beurt richting Ingmar Busscher zodat ze op de facebook page aldaar belanden. Leuke hiervan is niet alleen dat je anderen blij maakt, je komt zo ook meer te weten over wat je eigenlijk op de foto hebt gezet. Zo weet ik nu dat Bolk meerdere van deze lage semi’s met drie starre assen had lopen en dat deze inmiddels al weer 14 jaar oud zijn. Goed spul dus! De lading is een halve ring afkomstig van Näsäker Zweden en onderweg naar Ljubljana in Slovenië. Of nou ja, was, afgelopen zondag maakte ik deze foto’s langs de 61 in Duitsland, nu is hij natuurlijk al lang en breed aangekomen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *