Scoop: nieuwe Mercedes-Benz Vito

Het is erg gezellig bij mijn schoonmoeder, maar zo nu en dan ga ik even langs de nabijgelegen 81 staan. Vooral omdat dit stuk snelweg onderdeel van het testprogramma van Mercedes-Benz is, zowel van de personenwagen als de bedrijfswagen-afdeling. Vandaag was het raak, deze gecamoufleerde Mercedes-Benz Vito kwam op hoge snelheid voorbij gezet. De wijzigingen ten opzichte van het huidige model lijken hem vooral in de lampen te zitten, maar ook de neus is wat hoger geworden en bepaalde lijnen wat ronder? Hij komt nu op het oog wat meer in de buurt van de VW Transporter T5. De zeer hoge snelheid waarmee de Vito voorbij kwam gezet verbaasde me eerlijk gezegd, zou dat zijn omdat de testchauffeur me al op de brug zag staan of word er momenteel een AMG versie van de Vito ontwikkeld? Dat laatste zou wel heel erg gaaf zijn natuurlijk!

Voor wie geïnteresseerd is in dit soort foto’s van bedrijfswagens vóór hun introductie: kijk vooral ook op Iepieleaks.

3 Comments

  1. Jan 19 september 2013 Reply
  2. Modesto m pereira 27 augustus 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *