BIGtruck online magazine


Precies een jaar geleden had ik mijn eerste opdracht als bedrijfswagenjournalist, foto’s maken van de truckrace in Zolder voor The Truckrace Battle. Veel gebeurd en gedaan in de tussentijd, en naast foto’s maken kwam er ook al vrij snel schrijven bij en beperk ik me niet meer tot truckracen alleen. En nu, precies een jaar later is zojuist BIGtruck online magazine van start gegaan, met maar liefst 12 pagina’s over truckracen, geschreven (en deels gefotografeerd, truckracen is ouder dan ikzelf) door mij. En ja, daar ben ik best behoorlijk trots op! Net als dat ik er trots op ben dat ik me nu een collega van onder andere Iep van der Meer, Tim de Jong, Bob van Dinten, Menno Muller en Rens Lindeboom mag noemen!

Voor wie nog niet druk aan het lezen en bladeren is, snel naar bigtruck.nl/ surfen! Enjoy!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *