Master Truck 2013

Er word (in mijn ogen helaas) in Nederland vaak erg negatief gedaan over Poolse vrachtwagenchauffeurs. Maar stiekem zijn ze niet zo heel anders dan Nederlandse chauffeurs, het grootste verschil is dat ze aan de andere kant van Duitsland geboren zijn 😉 Zo houden Poolse chauffeurs ook van een leuk truckfestival. Van ‘Bartek66′ mocht ik zijn foto’s van het evenement Master Truck, gehouden in Polska Nowa Wieś/ Opole, gebruiken voor een blog.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *