Master Truck 2013

Er word (in mijn ogen helaas) in Nederland vaak erg negatief gedaan over Poolse vrachtwagenchauffeurs. Maar stiekem zijn ze niet zo heel anders dan Nederlandse chauffeurs, het grootste verschil is dat ze aan de andere kant van Duitsland geboren zijn 😉 Zo houden Poolse chauffeurs ook van een leuk truckfestival. Van ‘Bartek66′ mocht ik zijn foto’s van het evenement Master Truck, gehouden in Polska Nowa Wieś/ Opole, gebruiken voor een blog. Een volledig fotoverslag van dit evenement kun je op BuzzyBeeForum vinden.


MAN TGA in Dakar uitvoering


Volkswagen CrafterFSO


Alfa Romeo 159


Mack


Volvo N


Star 25


DAF XF105


Volvo FH


Volvo FH


Volvo VN


Scania 144


Scania R-serie

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *