DAF CF85 ~ J. Monsma


Al vanaf dat de eerste foto’s op de facebookpage van Cosmo Leeuwarden verschenen ben ik er op gebrand om de prachtige nieuwe DAF CF85 van J(eroen) Monsma op de foto te krijgen, ik heb hem niet voor niets genomineerd voor ‘BuzzyBee truck van het jaar 2013’ natuurlijk! Afgelopen maandag was mijn geduld op en heb ik de stoute schoenen aangetrokken, gewoon gevraagd wanneer de truck in Fryslân is. Normaal niet zo veel, maar Monsma wilde wel meewerken, dus ik had het geluk dat ik de truck vandaag 926 september 2013) bij een boerderij in Oudemirdum aan de IJsselmeerkust op de foto kreeg. Daar was chauffeur Egbert Vonk om een lading bierbostel, dat als veevoer word gebruikt, af te leveren. Dat had hij eerder op de dag bij een bierbrouwer in Dommelen geladen.

De CF vervangt een andere DAF bij Monsma, de bakken en Floor aanhangwagen van deze DAF, die oorspronkelijk bij Van Triest weg kwam, zijn overgezet op deze truck. De kleur doet de lichte truck al erg goed, de meegespoten chassisbekleding en minibar en flitsers in de grille maken het echt af. Wat mij betreft is dit absoluut één van de mooiste trucks die het afgelopen jaar op de weg is gekomen!

Egbert Vonk, Jeroen Monsma, de planning van Monsma en medewerkers van ‘de betonpleats’, heel erg bedankt voor jullie medewerking!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *