Bietencampagne op zijn Duits!

Afgelopen zaterdag kwam ik op het drukste kruispunt hier in de stad ineens een ultieme bietentruck tegen: een oude 4×4 met kiptrailer die met houten schotten verhoogd is. Tijd om navraag te doen dus. Dankzij Roger van Nispen kwam ik er achter dat er in Jülich een suikerfabriek is en dat ook de Zuid-Limburgse bieten daar naar toe gaan, Walter Willecke wist me het adres zelfs te geven. Vanmiddag dus even gekeken hoe het er hier in Duitsland aan toe gaat in de bietencampagne. Wat ik voor de lens kreeg was heel wat anders dan bij een uurtje Hoogkerk!

4 Comments

  1. Geert Holwerda 8 oktober 2013 Reply
    • admin 10 oktober 2013 Reply
  2. Schneider Robert 12 november 2013 Reply
    • admin 12 november 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *