Voorlopige kalender The Truckrace Battle 2014 bekend!

De data voor de truckraces van The Truckrace Battle in 2014 zijn bekend. Het eerste weekend dat we in actie komen is bij de pinksterraces op CP Zandvoort, 7 en 9 juni. Daarna gaat het door naar het grootste truckracefestival ter wereld, op de Nürburgring in juli! Exacte datum is nog niet bekend, dat hangt natuurlijk ook samen met de Formule 1 kalender. 20 en 21 september zijn we weer te gast op het circuit van Zolder, voor de afsluiting van het seizoen keren we weer terug naar Zandvoort, op 18 en 19 oktober.


Over kalenders gesproken, er komt ook een truckracefoto voor 2014, met foto’s van onder andere ondergetekende. Bestellen kan via info@thetruckracebattle.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *