Dakar 2013 ~ Willy Weyens

Titel: Dakar 2013
Subtitel: Peru-Argntina-Chile
Auteur: Willy Weyens
Kernredactie: Natascha Kayser, Walter Wauters, Willy Weyens
Fotografie: Willy Weyens, Nick Weyens, Jose Mario Dias, Jose Cabreera, Marcel Vermey, Harry van der Schoot
Jaar eerste druk: 2013
ISBN: nvt
Gekocht bij: gewonnen bij Ferm
Land van oorsprong: België
Formaat: hardcover A4
Aanschafprijs: nvt

Omdat ik de Ferm24 facebookpage like had ik plotseling en prijs gewonnen: het boek over Dakar 2013. Een boek met de mooiste foto’s van de afgelopen Dakar editie, met name gericht op de teams waar Weyens en zijn team verslag voor doen (De Rooy, XDakar, Hino, enz.). Vrijwel ieder hoofdstuk heeft dezelfde opbouw, het begint met een mooie ‘spread’, dan een pagina met in het Nederlands, Engels en Frans een kort verslag van de etappe, een aantal pagina’s met (overigens stuk voor stuk prachtige) foto’s en tot slot de uitslag van de etappe. Al met al een heel leuk boek, ook al is er niet aandacht voor alle teams (ik persoonlijk mis natuurlijk vooral de teams van Schoo en Schoones) en staan er een paar minuscule foutjes in (Jurgen van den Goorbergh heet in de uitslagenstaatjes ineens Jürgen Van Den Goorbergh), maar dat bederft de lol van dit boek absoluut niet. Ik ben erg blij met mijn prijs!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *