Op bezoek bij Finstral Rally

Elmer kennen jullie nog van de blog over het ophalen van de Citroën BX Ambulance. Hij heeft hartproblemen en vind het als hij een langere reis maakt altijd wel fijn als er iemand bij hem is om een ambulance te bellen voor het geval hij neervalt, maar in de praktijk komt het er vaak op neer dat je als bijrijder vooral zelf hartklachten en psychische klachten krijgt ;). Hoe dan ook, februari 2008, dus vlak na de door terrorismedreiging afgelaste editie van Le Dakar, was ik ook met hem op pad om her en der in Nederland wat dingetjes te regelen, halen en brengen. In Brummen zagen we bij toeval twee Dakar Axor’s buiten staan, met Johan Elfrink er naast. Even gevraagd of we foto’s mochten maken, dat was geen probleem. Het Finstral team was toen nog een stuk kleiner dan nu, ieder jaar groeit het weer een beetje, het schijnt dat er komende editie zelfs een Mercedes-Benz Zetros in de kleuren van dit team aan de start staat.

Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *