Cees Zandbergen koopt Peterbilt racetruck

Eén van de bekendste racetrucks uit de Nederlandse truckracehistorie is toch wel de Peterbilt van Ad van Koeveringe. Deze truck heeft hem nooit het succes gebracht waar hij op hoopte, maar opvallend was het wel! De laatste jaren was de Pete in Duitsland, als verrassing had Werner Lenz hem meegenomen naar de truckraces op Zandvoort, maar er werd niet mee geracet. De laatste maanden was het stil rond de truck, maar vandaag ineens bericht over wie de truck uiteindelijk gekocht heeft. Nu kan ik een pauk laten roffelen met een youtubefilmpje, maar iedereen heeft de titel al gelezen gok ik… Racen word lastig met deze truck door de strenger geworden reglementen, maar bij de Go and Stop op de Nürburgring en het Truckstar Festival kunnen we deze truck weer aan de start verwachten! Misschien wel in dezelfde mooie kleuren als de Rainbow Warrior?

2 Comments

  1. jan 25 oktober 2013 Reply
    • Lorenzo nijhof 27 oktober 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *