Scania T: van Heros tot HG-kleuren


In 2007 zette ik deze Scania Torpedo van Heros op de foto. John van den Berg van Heros heeft deze truck uit Zwitserland geïmporteerd, dit was eerst de ‘White Dragon’. De special paint die al op de truck zat is veranderd en John heeft de wagen omgebouwd naar het destijds nieuwste model.


Heros heeft hem maar een klein jaar zelf gehad, ruim een jaar later kwam ik de truck weer tegen, inmiddels in de kleuren van HG, het bedrijf waar E.J. Jonkers voor chartert. Jonkers is op het moment van schrijven (2013) overigens nog steeds eigenaar van de truck, en zet de V8 ook nu nog in voor containertransport.

Update 2015: de truck staat nog steeds in de HG kleuren, maar is nu van TDG uit België.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

2 Comments

  1. Manuel 27 oktober 2013 Reply
  2. cees 29 oktober 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *