Storm in Koarnjum

Vandaag zou ik naar Sint Annaparochie gaan om de laatste Scania R van de KLMV op de foto te zetten. Voor een beetje wind ben ik niet bang, dus ondanks code rood en alles wilde ik zonet in mijn auto stappen. Eerst nog even uit het raam gekeken of alle bomen in de straat nog overeind stonden, dat was het geval, alleen wat schuttingen omgewaaid bij buren… Maar toen ik 2 minuten later weer keek was de straat toch plots geblokkeerd…

De buurman heeft nu dus een boom extra in zijn tuin… Maar ik ben zelf ook niet geheel ongeschonden uit de strijd gekomen.


Weinig meer over van de deur van mijn fietsenhok….


Mijn garage is plots een cabrio uitvoering…


En de dakpan die vroeger hier zat…


…ligt nu vlak naast mijn auto.

One Response

  1. Arjane 28 oktober 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *