Stormschade in Stiens

Zojuist werd ik gebeld door mijn ouders, of ik wat foto’s van hun dak kon maken voor de verzekering, er missen een aantal dakpannen af. Met die paar plaatjes zal ik jullie niet vervelen, maar wat ik onderweg aantrof had ik nog nooit eerder gezien. In Koarnjum is er geen huis meer wat alle dakpannen nog heeft en ik schat dat ik in de drie kilometer tussen Koarnjum en Stiens zeker 60 bomen om heb zien liggen… Zwaarste storm sinds 1979 voor Fryslân begreep ik!


Een dak in de bosjes. In de directe omgeving was overigens niks wat een dak miste…
Bij de ZOS even gekeken of ze mijn hulp nodig hadden, maar alles onder controle gelukkig.


Het Stienzer Bos kun je niet meer in. 🙁


De hoveniers en brandweer draaien overuren


Tot vanochtend was de Wythusterwei een mooie laan…

One Response

  1. Arjane 29 oktober 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *