Onderhoud!

Op dit moment zijn buzzybeeforum.nl en alexmiedema.com down voor onderhoud. Harm Adams verzorgt dit zodat we er in de toekomst ook weer tegenaan kunnen. Deze blog, alexmiedema.nl wordt elders gehost, maar alle foto’s staan op alexmiedema.com dus het is een beetje kaal hier nu 😉

Overigens heb ik de instellingen voor de mensen die op de blog geabonneerd zijn aangepast. De mensen die zich inschrijven voor notificaties per mail krijgen nu nog maar ééns per dag een mailtje, om vier uur ’s middags, in plaats van direct na iedere blog. Dit geld uiteraard ook voor de mensen die al lid zijn van de updatemailtjes.

edit zaterdagochtend vroeg: BuzzyBee is weer up and running! De foto’s op alexmiedema.com volgen straks.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *