Racing Days Maastricht 2013

Vandaag kun je nog tot een uur of zes in het MECC te Maastricht genieten van de Racing Days, een autosport-evenement wat nu voor het eerst op deze locatie gehouden word, voorheen was het in de Limburghallen te Genk. Of de nieuwe locatie nog niet bekend is, of iedereen in de kerk zat, het grote publiek er gister al was of dat Limburgers van uitslapen houden weet ik niet, maar toen ik er vanochtend was, waren er eigenlijk alleen standhouders op de beurs en verder niemand. De beurs is ook niet groot, in het uur dat ik er was heb ik alles drie keer gezien, maar wat er is is wel interessant, in een aparte hal waren doorlopend demonstraties, due je hoefde je niet bepaald te vervelen! De timing in het jaar is ook wat ongelukkig natuurlijk, vrijwel alle competities hebben nu winterstop, dus de meeste auto’s liggen uit elkaar voor onderhoud, nieuwbouw of verbouw. De enige teams die de auto’s wel zo goed als af hebben zijn de Dakar teams, juist die miste ik vandaag!De rest van de foto’s kun je uiteraard op BuzzyBeeForum vinden.

One Response

  1. Niki 1 juli 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *