MAN TGX Euro 6 voor Feenstra Damwoude


De nieuwste aanwinst van Feenstra Int. Transport Damwoude is deze mooie MAN Euro 6 trekker. Deze TGX 18.440 4×2 BLS voldoet aan alle moderne milieu en chauffeurs eisen. De 440 pk sterke en schone Euro 6 motor is gekoppeld aan de soepel schakelende Tipmatic versnellingsbak. Het lage eigen gewicht van de trekker zorgt voor een hoog nuttig laadvermogen en in de ruime, zeer stille XLX cabine heeft de chauffeur alles binnen handbereik. De juiste ingrediënten voor een hoge efficiëntie.

Dat de keus van Feenstra weer op MAN gevallen is, is niet vreemd gezien de verbruiks-cijfers van de demo trekker van MAN dealer Wierda Bedrijfswagens uit Joure. Samen met de jarenlange ervaring van Feenstra met MAN en Wierda heeft dit hen doen besluiten deze TGX aan hun uitgebreide wagenpark toe te voegen.

De trekker is uitgevoerd als Efficiënt Line om de verbruikscijfers nog verder te optimaliseren. Het Efficiënt Line pakket omvat naast de Tipmatic versnellingsbak verder o.a. een uitschakelbare compressor, bandenspannings controlesysteem, aero-pakket enzijskirts. Daardoor reduceert de TGX zowel brandstof- als het Ad Blue verbruik. Daarnaast is het voertuig voorzien van MAN Telematics®. Dit systeem helpt om besparingen te realiseren door het transportproces te verbeteren en daarmee de bedrijfskosten aanzienlijk te verlagen.

Het spuitwerk op de cabine is uitgevoerd door Autoschade de Boer uit Heerenveen. De Boer heeft met een combinatie van spuiten en belettering een stukje vakmanschap getoond en het geheel past hiermee weer goed in de bestaande Feenstra vloot.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *