De levens van een natte Kerax


Jaaaaaaaaaren terug zette ik de Renault Kerax van Hydron, het Utrechtse waterleidingbedrijf op de foto tijdens één van de Mackdagen, die toen nog bij de veemarkthallen in de gelijknamige hoofdstad van die provincie werden gehouden. Al een flinke tijd terug is Hydron overgenomen door Vitens, het waterleidingbedrijf waar ik nog stage heb gelopen, de Kerax is toen overgespoten, en ziet er in deze nieuwe kleuren weer lekker fris uit! Ik heb de truck zelf nog niet op de foto in zijn huidige jas, gelukkig mocht ik onderstaande foto van Jeffrey van Spengen gebruiken, waarvoor mijn hartelijke dank!

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *