Uit het archief: Wijnsma oudpapierhandel Dokkum

Een roemrucht bedrijf wat tegenwoordig weer bestaat: Wijnsma! Tegenwoordig is het een transportbedrijf uit Metslawier, maar deze foto’s zijn uit de tijd dat het een oud papier handel in Dokkum was. Jan Wijnsma, eigenaar van het huidige transportbedrijf, is de zoon van Gosse Wijnsma die achter de oud papier handel zat.
Scania 113 Streamline

Scania 113 Streamline

De tweede jas alweer, van na de overname door Leo Reitsma waarbij de trucks naar Althuisius gingen. Later is de truck compleet met chauffeur René de Swart naar Fryslân Miljeu gegaan. Drie keer raden waar René tegenwoordig werkt 😉


Scania 113 Streamline

Scania 113 Streamline

Scania 113 Streamline

Volvo FH12 1st gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *