Ginaf Rally Power en Ginaf Rally Service

De familie van Ginkel heeft maar liefst twee teams aan de start: de broers Wuf en Edwin, aangevuld met Jos Smink hebben elk een splinternieuwe Ginaf, met Cummins motor en vierwielbesturing, tot hun beschikking onder de naam Ginaf Rally Power. Daarnaast is er nog Ginaf Rally Service, met een aantal snelle service wagens (uitgerust met Caterpillar motoren), maar bijvoorbeeld ook Dakar icoon ‘Brum’. Dit team verzorgt niet alleen de service voor GRP, maar ook voor andere Ginaf teams die met Ginaf trucks in de rally meerijden. Opvallende teamleden zijn de beer van Lemmer, schaatser Rintje Ritsma, en Jan van Holland, coureur van de legendariche “Ome Wout” bij truckraces op het asfalt. Nog iets opvallends: op de preproloog reed men op Chinees kenteken, in Le Havre zaten er ineens Nederlandse platen op, waarbij één zelfs een cijfer mist.


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *