Gerrit van Werven naar Dakar

Onder de vlag van Ginaf Rally Service rijdt debutant Gerrit van Werven met zijn truck in de kleuren van De Jong Zuurmond. De DAF is gebouwd door het team van Hans Bekx, maar omdat het team nu voor Ginaf Rally Service uitkomt is er een Ginaf logo opgeplakt en staat hij ook als dusdanig in de startlijsten. Gerrit van Werven had de truck al eerder gekocht, maar kreeg het financieel niet rond aan Dakar deel te nemen. Met Gerrit Zuurmond op de monteursstoel en bekende kleuren op de truck is dit nu een minder groot probleem. Navigator van het team is Ed Wigman, Gerrit Wieberdink en Marc de Haan hebben Van Werven geholpen het team op te zetten.Een reguliere bedrijfswagen in de De Jong / Zuurmond kleuren ter vergelijk

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *