Terug in de tijd: 1944

In 1944 worden Batman, Robin, Jimmy Page, Rutger Hauer, Jerry Springer, Tineke Netelenbos, Rita Hovink, Gerrit Komrij, George Lucas, Patti LaBelle, Philip Freriks, Frans Bromet, Freek de Jonge, Joop van Tellingen en Jeroen Krabbé geboren. De tweede wereldoorlog is nog steeds in volle gang, zo beleven we de invasie van Normandië, wordt de familie Frank opgepakt en een deel van Nederland al bevrijd. Het enige merk dat in dit jaar met de productie van bedrijfswagens start (voor zover mij bekend) is Tramontini, Kia begint wel maar bouwt eerst alleen nog fietsen en motorfietsen. Kenworth wordt verkocht aan Paccar en richt zich alleen nog op de productie van zware trucks.


Ford G8T “Jailhouse”


Opel Blitz

Volkswagen 82


Ford GP

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *