Nieuwe MAN TGL trekker voor Siebenga Schoenen

Een bijzondere MAN TGL is afgeleverd aan Siebenga Schoenen. Siebenga heeft een schoenenzaak in Wolvega en staat met een rijdende winkel zes dagen per week op de markt. De MAN TGL is uitgevoerd als trekker met LX slaapcabine. Achter de TGL hangt een nieuwe uitschuifbare Esselmann winkeltrailer met een maximumlengte van 21 meter, waarmee dagelijks 3500 paar schoenen meegenomen worden naar de markt.

De TGL is een 8 tons trekker welke voorzien is van een 220pk euro 5 motor, zonder AdBlue, en een MAN Tipmatic automatisch schakelende versnellingsbak. De schotelhoogte bedraagt slechts 90 cm!. Het bed is vervangen door een achterbank met vier goedgekeurde zitplaatsen, zodat personeel voortaan niet apart hoeft te rijden.

De cabine is verder voorzien van twee luchtgeveerde stoelen, airconditioning en een multifunctioneel stuurwiel. De zwarte kleur en de bijpassende side skirts maken het geheel mooi af.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *