Jumbo Rally Team

Voor Frits van Eerd was het niet zo moeilijk om een sponsor te vinden voor deelname aan Le Dakar. Hij is immers mede-eigenaar van Jumbo! Om die reden heeft hij ook een paar keer af moeten zeggen, bijvoorbeeld ten tijde van de overname van C1000, maar dit jaar is hij er weer bij! (Tenzij Albert Heijn of Lidl oid plots ten prooi aan hem valt natuurlijk šŸ˜‰ ) Zoals ieder jaar met een geheel nieuwe truck, de oude is naar Hoondert gegaan. Ik had de eer om deze truck een paar maanden terug als eerste op de foto te zetten, toch leuk. Voor service en bouw van de truck valt Jumbo terug op het XDakar team van Eimbert Timmermans. De ervaren Charly Gotlib zal Van Eerd in 2014 wederom door de woestijn heen navigeren, Peter Vervoort is navigator van startnummer 512

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *