MAN TGL voor gemeente Franekeradeel

Vorige week vrijdag heeft gemeente Franekeradeel deze multifunctionele MAN TGL in gebruik genomen. De gemeente heeft een 3,5 tons voertuig verruild voor deze 12 tons MAN TGL. Het voertuig is direct voorzien van een complete winterdienstuitrusting . Het truckje is nu optimaal toegerust om gemeentetaken in alle jaargetijden te verrichten. De kraan is voorzien van afstandsbediening, de opbouw is verzorgd door Rondaan in Berlikum, de strooier en de sneeuwschuiver door Nido in Holten.Door de korte wielbasis en de grote stuurhoek draait het voertuig enorm scherp en deze is tevens voorzien van een Tipmatic Lite automatisch schakelende bak. Deze configuratie is uitermate geschikt als gemeentevoertuig in oude steden zoals Franeker.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *