Groeten uit Liechtenstein

Als klein jongetje keek ik graag in de Atlas, daarbij trok het land Liechtenstein toch wel mijn aandacht. Niet groter dan een gemiddelde gemeente, in de Alpen ingeklemd tussen Zwitserland en Oostenrijk. Het werkt veel samen met Zwitserland, en net als zijn grote buurbroer is het ook geen onderdeel van de Europese Unie. Sinds 19 december 2011 is Liechtenstein een Schengenland, maar toen ik er met pasen in dat jaar was, was er nog wel grenscontrole.


Kaiser zit direct aan de grens.


Scania 80


MAN LE220B


O&K rupstrekker met WOT oplegger.


Wohlwend heeft mooie kleuren.


De meningen over de kleuren van Reich zijn wat meer verdeeld.


Gerster


Scania T143 betonmixer van Kindle

One Response

  1. Jan Clevering 3 januari 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *