Nieuwe Volvo FM 420 Euro 6 voor J. Prijs Transport

J. Prijs Transport en Zn B.V is gespecialiseerd in afvaltransport, van kleine en grote containers tot ondergrondse containers. De onderneming van vader Jan en zoon Ceriel Prijs heeft onlangs een Volvo FM 420 Euro 6 aangeschaft. De aflevering is gedaan door Van der Linden Van Sprankhuizen Bedrijfswagens.

Het bedrijf is gevestigd in Broek in Waterland. “Wij zijn vooral actief in de regio Groot-Amsterdam”, aldus Ceriel Prijs, “en in het Business-to-Business-segment. Met acht chauffeurs, waaronder mijn vader en ikzelf, bedienen we onze klanten. De helft van ons wagenpark, allemaal containerauto’s met een kraan of mogelijkheid tot een kraan, is Volvo. De nieuw aangeschafte Volvo FM 420 Euro 6 is een vervanging van een ouder model. Met deze Volvo FM zetten we in op duurzaamheid, Euro 6 betekent dat we voldoen aan de jongste milieueisen.”

Van der Linden van Sprankhuizen Bedrijfswagens is de vaste dealer voor J. Prijs Transport. Ceriel Prijs: “De kwaliteit van Volvo is een garantie voor fijne werkomstandigheden. De nieuwe Volvo is ook echt weer een superauto, zonder overdrijven kan ik stellen dat hij geweldig presteert. Wij zijn transporteur voor grote bedrijven, de grootafvalverwerkers. We hebben regelmatig ook te maken met werk op het land, zogenaamd boerenwerk, en daarom hebben we behoefte aan een truck die geschikt is voor kort manoeuvreren en wendbaar is.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *