MAN TGX voor Brant Visser

Na foto’s bij de spuiter en Wierda voor de deur die al op internet opdoken denk ik dat ik de eerste foto van de MAN TGX Euro 6 van Brant Visser ‘in het wild’ heb. Er wordt verteld dat dit de eerste MAN voor Brant Visser is, maar in mijn herinnering hadden ze in de tijd dat ze nog in Anjum zaten in ieder geval één MAN F90. Toch is het een ongebruikelijk merk voor het Fryske transportbedrijf. Reden hiervoor is dat men met de komst van Euro zes voor zichzelf wil bepalen wat nu de beste keus is in de verschoven truckmarkt. Volgens mijn informatie heeft men naast deze MAN ook nog een Mercedes-Benz en DAF trekker besteld, daarnaast ook nog twee Volvo en twee DAF combi’s.

2 Comments

  1. Jan Ronner 25 januari 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *