Nieuwe MAN TGX voor Bakker Giethoorn


Afgelopen week heeft de familie Bakker uit Giethoorn de eerste Euro 6 trekker van het wagenpark in ontvangst genomen. Voor Bakker is het de 15e MAN en hiermee is het merk sterk vertegenwoordigd binnen het bedrijf. Door de jaren heen heeft er een verschuiving plaatsgevonden van overwegend bakwagens naar overwegend trekker-oplegger combinaties. De huidige eigenaren Klaas en Hilbert Bakker kiezen voor de trekker-oplegger om zo flexibeler en efficiënter om te kunnen gaan met het transport en om beter in te kunnen spelen op de vragen van deze tijd.

Dat de nieuwe Euro 6 trekker daar aan bijdraagt komt mede door de efficiëntline uitvoering van deze TGX. Door de uitgekiende aandrijflijn, de uitschakelbare lucht compressor en de perfecte aerodynamica ligt het brandstof- en ad blue verbruik op een zeer goed peil. En met de meegeleverde manometer kunnen de banden op de juiste spanning gehouden worden, wat nog betere prestaties garandeert. De kenmerkende aankleding van het voertuig, met RVS dakbeugel, verstralers, zwaailampen en grote luchthoorns zorgen weer voor de echte Bakker uitstraling, ondanks het ontbreken van de aloude blauwe kleur.

De relatie tussen Bakker en MAN gaat ver terug.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *