Volvo Floby P445 pick up

Eric Eijgelsheim van Goldtimer cars stuurde mij een aantal foto’s van zijn Volvo Floby P445 pick up. De Duett uit 1959 is eind 2013 door Eijgelsheim aangeschaft en mocht enkele dagen later direct al figureren in de film ‘Hartenstraat’. Eijgelsheim heeft een groothandel in CD’s en DVD’s, maar sinds 2012 verhuurt hij ook auto’s uit zijn omvangrijke verzameling Volvo Duetten. In volgende blogs zullen nog enkele interessante auto’s uit zijn wagenpark voorbij komen, maar nu richten we ons op de pick up. Deze is als speciale carrosseriebouwersuitvoering in 1959 naar het Zweedse Floby gestuurd, die de ombouw verzorgde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

One Response

  1. Eric Eijgelsheim 8 februari 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *