Bijzondere Scania V8 vijfassers voor De Reus

De Scania vestiging in Hoogvliet leverde twee bijzondere achtcilinders af bij aannemersbedrijf De Reus uit Vlaardingen. De twee Scania R 620 LB10x4*6 chassis zijn af-fabriek geleverd met een dubbel aangedreven tandemstel en hydraulisch gestuurde naloopas. Het riante vermogen van de Scania achtcilinder motor is benodigd voor de dubbele pompen van de speciale Cappellotto opbouw.

Deze opbouw is gericht op het zuigen van grond- en vloeistoffen. Zowel het Scania chassis als de opbouw zijn volledig ADR en Atex gekeurd. Uniek in dit segment is dat hierdoor ook zwaar verontreinigde stoffen verwerkt kunnen worden. Groot voordeel is verder dat er bij deze vorm van grondwerkzaamheden geen kans is op schade aan bekabeling. Met een capaciteit van 19.000 m3 per uur en max. 90% vacuüm is deze machine een echte geweldenaar. Kluijtmans uit Tilburg heeft de speciale Italiaanse opbouw vanuit Nederland begeleid. De vijfassige Scania’s zijn gekozen vanwege de tractie, optimale wendbaarheid en een maximaal laadvermogen. De betrouwbare Scania V8 motor heeft een hoog koppel, dat bij de speciale werkzaamheden noodzakelijk is. De Scania CR16 cabine combineert een comfortabele werkruimte voor de chauffeur met compacte opbouwmogelijkheden.

Aannemersbedrijf A. de Reus is gevestigd in Vlaardingen en specialist op het gebied van civieltechnische werkzaamheden. Het bedrijf is een betrouwbare partner die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Een brede klantenkring heeft dat inmiddels ervaren, waaronder relaties uit de (petrochemische) industrie, maar ook diverse andere bedrijven en particulieren.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *